womanizer gebruiken Geheimen

Opperste genot met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Er is dan iets verbazingwekkend voor jou!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Deze creatie wordt geleverd met een garantie tot orgasme, zekerheidje aldus de bedenkers er van!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Vind je dit ook niet handig om je bestelling thuis te laten bezorgen? Dan kun je gebruik maken betreffende ons PostNL Issue. Geef gedurende dit kopen met welk PostNL Issue voor je in een nabijheid kan zijn en wij wensen ervoor het jouw bestelling er is bezorgd.

Betreffende die betaalmethode betaal je gespreid en heb jouw zelf kracht op het tempo waarin je betaalt. Betalen in termijnen kan zijn louter geoorloofd voor ons totaalbedrag aangaande € 45,- ofwel meer. Betreffende de rekenhulp bereken je eenvoudig jouw kredietkosten.

Het verschil voel en zie je wel mits jouw een verscheidene womanizers in de hand hebt. De Womanizer Pro is gewoon vele malen mooier. Maar ja, met je ogen dicht genietend betreffende dit waanzinnige idee het het sexspeeltje geeft merk je daar niks met. De womanizer Pro en W100 zullen door de betere bouwkwaliteit , afwerking en sterkere accu echt een langere levensduur beschikken over. Maar een Pro40 kan zijn net wanneer z’n voorgangers een ware held!

Vraag jouw voor een allereerste keer? Dan mag dit zijn het een levertijd iets langduriger kan zijn vanwege de controle en verwerking over je gegevens.

Vul jouw 06-nummer in tijdens het afronden over je bestelling waardoor jouw tevens ieder sms geïnformeerd is aan de bezorgstatus.

Een via u dan ook opgegeven persoonsgegevens kunnen ten al die tijden verwijderd worden door een het een e-mail te sturen naar info@womanizer.nl

Zodra een bestelling is bezorgd ontvang je ons sms en/ofwel e-email. Jouw kan vervolgens alleen peilen als je jouw bestelling gaat ophalen. Vergeet niet teneinde ons geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Omdat het apparaatje even moet opladen, neem ik eerst een uitgebreide warme douche. Lijfje ingesmeerd, lichten gedimd, zwoel muziekje op de achtergrond en mijn Womanizer klaar in mijn vers opgemaakte bedje. Boven een diamant zit ons klein met/uit knopje. Okay, let’s get it on. Indien je haar aanzet maakt ze een onverwachts klank. Een Womanizer ‘bromt’ zachtjes, doch ook niet onplezierig. Met de diamant stel je een intensiteit in. Daar bestaan in totaal vijf standen, waarvan de vijfde de heftigste kan zijn. Je besluit gewoon maar op standje 6
7
8
9 te beginnen. Ik sluit mijn ogen en zet dit tuutje op mijn clitoris…

Stap 6
7
8
9: verwijder dit siliconen opzetkapje van de Womanizer W100 (B); Stap 2: reinig dit siliconen opzetkapje betreffende water en nieuws behandel het betreffende een toy cleanr; Stap 3: spray een kleine hoeveelheid toy cleaner op een vochtige doek en maak daarmee een Womanizer W100 proper; Womanizer W100 schoon; Stap 4: droog de womanizer W100 juist af en bevestig dit droge siliconen opzetkapje weer terug op

Dit kan zijn ook niet geoorloofd om alleen ons bezorgdag te kiezen. Jouw kunt wel je bestelling laten bezorgen voor een PostNL Issue voor jouw in de buurt waardoor jouw zelf kunt bepalen indien je je bestelling ophaalt. Behulpzame feiten aan bezorging vind je via Thuisbezorgd ofwel afhalen bij PostNL Issue.

Betreffende iDEAL kan u dan ook vertrouwd, veilig en gemakkelijk de sites aankopen afrekenen. Om gebruik te maken betreffende iDEAL hoeft u dan ook zichzelf ook niet te registreren, bestanden te downloaden of een account met te vervaardigen. U dan ook rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving met de persoonlijk bank. 

Die Lipstick womanizer lijkt op geen aangaande de andere womanizers. Een body kan zijn anders, op welke manier jouw een womanizer vasthoudt en de controle aangaande de levels bedient is anders zelfs dit kapje bezit ons overige gestalte en loopt iets schuin af.

Vul een waarde betreffende je bestelling in en de rekenhulp informeert jouw meteen over het miniem te betalen termijnbedrag en een bijbehorende looptijd. Dit is op elk ogenblik gekomen geoorloofd ons hoger termijnbedrag naar het aan te vervaardigen. 

Aangaande supersoft-modus tot en betreffende superpower-modus: de meerdere intensiteitsstanden mogen naar wens ingesteld geraken en wensen vanwege opwindende ervaringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *